Tips van chefs

Tips van chefs

Krijg tijdens de Week van de Smaak culinaire tips van professionele chefs en laat je inspireren door hun passie.

Cover van het boek Mangiamo! van Sarah Puozzo

Smaaktheater met Sarah Puozzo

Donderdag 7 november | 19.30 u. | De Keuken van Roeselare
Verse kruiden

Workshop kruiden in tuin en keuken

Zaterdag 9 november | 10.30 - 12.30 u. | De Keuken van Roeselare
Uitgebreid brunchbuffet met verschillende gerechten

Brunch & Blind geproefd

Zaterdag 9 november | 9.30 - 11.30 u. | Eethuis Camillus
Plantaardig koken

Workshop plantaardig koken

Zondag 10 november | 10 u. - 11.30 u. | Ondernemerscentrum Roeselare
Workshop chocolade

Workshop chocolade 'Bean to bar'

Zondag 10 november | 14.30 - 16.30 u. | Ondernemerscentrum Roeselare