Tips van chefs

Tips van chefs

Krijg tijdens de Week van de Smaak culinaire tips van professionele chefs en laat je inspireren door hun passie.

Piet Huysentruyt

Masterclass Piet Huysentruyt

Vrijdag 1 november | 19-22 u. | De Keuken van Roeselare
Het Sportkookboek voor wielrenners

Boekvoorstelling Het Sportkookboek

Dinsdag 5 november | 19.30 u. | KOERS. Museum van de Wielersport
Verse kruiden

Workshop kruiden in tuin en keuken

Zaterdag 9 november | 10.30 - 12.30 u. | De Keuken van Roeselare
Uitgebreid brunchbuffet met verschillende gerechten

Brunch & Blind geproefd

Zaterdag 9 november | 9.30 - 11.30 u. | Eethuis Camillus
Plantaardig koken

Workshop plantaardig koken

Zondag 10 november | 10 u. - 11.30 u. | Ondernemerscentrum Roeselare
Workshop chocolade

Workshop chocolade 'Bean to bar'

Zondag 10 november | 14.30 - 16.30 u. | Ondernemerscentrum Roeselare
Camillus - foto: Valism

Workshop chocolade door Camillus

Woensdag 6 november | 13.30 en 15.30 u. | De Keuken van Roeselare